Saturday, October 29, 2016

Suku Abad

Assalamualaikum....

Hi kepada diri sendiri, well lama gila tak update.
So selepas beberapa purnama, aku melepasi fasa-fasa yang well...
KEDEWASAAN???
  • belajar (dah 2 tahun grad dari UM)
  • kerja (baru lepas 2nd anniversary hari tu)
  • next? kahwin??? (* gila gedik)

BTW, ikut tahun lahir aku dah berumur suku abad.
Oh my!!! Tuanya... ( nak letak emoticon macam dalam FB & IG)
Banyak sangat aku dah terlepas update blog tentang apa yang berlaku
So, mood tu kurang ada lagi. Just saja upadate nak lepas rindu
Sebab aku bukan kind of person yang share my private life to others
So??? Kenapa buat blog?
Saja... Senang nak lepas stress
Sekarang dah reti handle la kot

p/s: by muchos... nanti ado mood kita melawat awak lagi ye blog sayang