Sunday, July 22, 2012

result dah sampai rumah!




heh! result exam dah sampai rumah.
ingatkan aku nak sambut dulu postman yang hantar
tapi pn.ma dah ambik dulu result aku.
tak aci la ma!!!
beliau buka dulu result aku.

tapi tara apa.
lain kali aku bertenggek kat tangga tunggu pak cik postman.
urghhh! pasal result~ okay la...
pass semua... syukur...
tapi yang paling besta tahap KLCC
budak coursemate semua nya score....
tahniah geng~ pointer naik tue~

hah! dah la. aku pun tada idea nak mengarut.
bulan puasa ni + cuti sem = tarak tau nak buat apa ney~
tapi aku rindu geng skolah lama la~
nak ajak lepak and makan-makan...
bulan puasa la pulak.. 
lepas raya eyh! nanti la plan okay.

p/s: doa-doa la supaya aku ni rajin study. amigossss!!!

No comments:

Post a Comment