Tuesday, May 15, 2012

semua kerana dia!

Assalamualaikum...

Dalam 2-3 hari ni.. aku tido tak lena...
makan tak lalu.. betul tak lalu...nasi 3 senduk je...
semua nye kerana dia...
ohhh...sayyyanggg...


Dah lama dah aku pikir pasal dia...
tapi... tak tahu macam mana nak dapatkan...
jadi... berangan sambil meleleh air liur je lah...
ok...lap air liur tu,,,

kepada si dia...sabar lah ye...
nanti aku banyak duit sikit...
aku bayar duit hantaran nak dapatkan ko...
ye... layak apa walaupun aku pompuan...

jadi...ada sesape nak tolong aku dapatkan si dia tak???

nak kenal tak si dia ni?

okey2...malu giler nak tunjuk rupa dia ni...
[tutup muka...malu!!!...]

jangan berkenan plak tau!
eeee....nervous ah...

drumroll!!! dum...dum..dumm...

TADAA!!!!!







Inilah rupa si dia yang aku nak!!!!!
nk wat pe? saje...nak wat asam pedas....

alah... actually aku ni suka melukis....
walaupun lukisan tu "cantik" kalah budak tadika...
and mak cik joyah pun confirm pengsan tengok lukisan aku...
tapi aku nak jugak lah....

so, ade sape2 nak tolong dapatkan benda ni untuk aku tak???
amboi...main mintak je ye...
nak mintak dekat abah aku..nanti dia bebel...
kan laptop dah ada...sama je function and bla...bla..bla...





jadi...untuk memujuk jiwa yang gundah gulana ini...
main la benda ni ye... sama besar je dengan tab tuh...
adik aku ada yang warna biru...
nanti nak pinjam dia punyer...

dah la... nak sambung tido... nak mimpi pasal si dia ni...

2 comments:

  1. Hahaha..Ingatkan Apa Td..Phone Rupanya.

    P/S : Maaf Lambat Balas Kunjungan, Tq Follow Sy, 69 Melapor Diri..

    shafiqhashim.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. thanks sbb berkunjung...

    ReplyDelete