Saturday, May 12, 2012

jadi zombie...



Assalamualaikum...

so, suspen tak title eden? lama jugak la eden tak update blog ni...
bukan apa... eden busy la haih...
post ni cakap negori eyh... sebab eden baru balik dari negori sembilan nih.
maklum la, ada program anjuran universiti kat sana.
eden dapat mak dengan ayah angkat kat sana tau.
eden pulak kena paksa mengoca ikan keli...
mengoca tu tangkap ikan guna tangan dalam lumpur.
geli sungguh eden... tapi tak pe lah, pengalaman baru ( biarpun eden kena paksa)...
nak cakap negori lebih-lebih eden tak tau.. sobab eden ni kelantanese ok.

so, this past few days... or weeks maybe... I've received a lot of assignments.
And i think about it a lot... tonight, as usual... i have to stay up to finish up the assignments.
even though i have finished some of the assignments, i still have tones of it!
give me a rest please!!!

then the result of stay up for this past few days... i have eye bag
and of course a dark circle under my eyes...
i've become zombie then...

yo lah eyh... macam zombie la bila cakap lain and tulis lain...
eden makan pun tak lalu... hari ni breakfast, lunch
and makan malam eden pukul 5.00 petang.
konyang eyh... jalan pun tak betul dah eyh... macam benda ni...

ni eden ambik mr.zombie dari google. 

nampak tak cara zombie ni jalan. eden jalan cam gini la sekarang... 
jalan straight tak peduli la sape kat sebelah. 
eden mintak maaf la kengkawan kalau muko eden ni muka cam gini je...
eden memang gitu kalau fokus terlebih... keh keh keh...
padahal...sebab tak cukup tido...

jadi... ni jo la cerito eden aih... kito jumpo lagi di lain post.
wassalam...


p/s: exam is coming soon... i need to strive hard for this!




No comments:

Post a Comment