Wednesday, March 7, 2012

1000x busy

Assalamualaikum

okay! how many times post aku ni about BUSY?
well... i don't know! kekeke

seriously, I AM BUSY (bajet sangat!)
previous post i ada cakap pasal holiday kang? (cakap ganu skit)
tapi...tapi... aku ni tak de masa nak edit lah.
for now i'm learning advanced GIS.
and this THING isn't easy people~
it is because lecturer tu garang weyh...grrrr
menikus kami para pelajar ini...hehehe (lantak lah ayat cam ni ke ni)

banyak lagi kerja kena buat.
semalam plak ada tutorial geomorfologi.
dengan berbaju kurung...
 tegar nya aku dan kengkawan panjat cerun dekat jabatan lain.
(tetiba cik yang mengajar cakap. apasal awak panjat cerun tinggi gitu?
dah la pakai baju kurung. ni latihan je la...pilih kawasan cerun landai pun boleh)
adoi!!! grrrr (kenapa lah kan!)
dah la aku pakai kasut baru! sob...sob.. sob...
adventure la sangat kan...

lepas tu ada amali bio and bla.. bla... bla...
so, bila dah sampai rumah... Zzzzzzzzzzz
penat~ tu je. malam ni pun busy.
tapi cuba la tulis.....


nah! ambik gambar dari mr.google satu.
situasi aku bukan macam ni la...
tapi, ada jugak perkataan BUSY tuh! kira ok la eak?
peace!


p/s: bila cuti sem agaknya baru habis ke-busy-an aku nih.

No comments:

Post a Comment