Thursday, October 20, 2011

RATU FRAME

"Ratu frame"... title ni aku nak bagi kat wani budak
coursemate aku merangkap housemate aku...

wani ni memang layak r pegang title ni... sebab dia tu suka
sangat frame(memerangkap) geng-geng kita org ni...
dia wat cam tu sebab terpengaruh dengan variety show kat korea la tu.
dalam show tu dia org suka kenakan members yg join show tu...
so, wani ni... akibat terpengaruh~
ada je benda yg dia buat untuk kenakan kami nih...
ada ke patut dia matching kan members dia yg baik ni...
uwekk!!! hihihi... termalu la kami ni...
krje framing ni dah berjangkit plak kat housemate aku yg lain...
huh! lagi haru aku nak menahan telinga...
si Ida yg baik hati lagi lembut tu pun dah start join wani to frame others...
xpatut betul!!!
nakal sungguh! bagi sup selipar buatan "Yani semangat" baru tahu.
mana tahu kalau lepas makan sup selipar boleh jd baik...
keh keh keh (gelak jahat)

("Yani semangat" tu gelaran utk coursemate ktorang... dia tu 
selalu je semangat dalam segala hal... suka jadi leader... always bossy and cakap
pun semangat gilerr~... memang tak sekepala ah!... hehehe..jokes ok...)

si wani tu, kalau tengok show tu tergelak terguling habis!!!
katanya untuk rawatan minda... kalau korang yg tension study bley r
nak try tgok show tu... 
tapi aku rasa maybe ramai yg dah tahu pasal show kat korea tu...
maklum lah... ni kan musim k-pop!!!

* running man... tu tajuk show ni...
show ni ala explorace tapi memang lawak giler ah!

so, kalau korang rasa nak tengok... cari sendiri kat youtube...
show ni dah ada english sub... pandai-pandai lew cari yerk~
untuk release tension memang sangat berguna lah.

k...daa... 
wassalam...

No comments:

Post a Comment