Tuesday, September 20, 2011

salam pembuka bicara... dah lama tak update blog ni kan?~~
busy r.... hahahaha...

so... sekarang ni aku dah duduk kat rumah sewa tu...
hmmm...ok la~ sejuk je and luas plak tu... ruang tamu lew...
tak de lah mewah sangat... just ada washing machine, dapur n peti sejuk jew..
ok la...

ahh...tak tahu la nak cakap apa.. banyak sangat yang berlaku
sepanjang cuti sem hari tu...
handset aku plak rosak dengan sadis nya...
cara kematian nya ialah aku tercampak nya ke dalam mesin basuh..
selepas sejam baru aku sedar ada handset aku dalam mesin basuh tu..
bapak aku plak warning tak nak beli handset baru...
TAK MENGHARGAI!!!! katanya lah...
terpaksa lah aku beli handset murah dengan duit sendiri...
huhuhu...pokai terus!!!

untuk sem baru ni... geng aku dari sekolah dulu masuk universiti sama dgn aku
and cos plak sama dengan aku...
automatically dia jadi junior aku... aku xdew la rasa macam tu pun..
dia tetap geng aku kot... mana bley aku berlagak senior dengan dia...
kawan tetap kawan r...

sekarang ni aku xde mood lagi nak bercerita tentang citer lucu....
serious!!! aku penat skit biler masuk sem baru ni...

No comments:

Post a Comment