Friday, May 6, 2011

lemau~

3.17 a.m aku baru taip benda ni hiiiiii....
 APA ada dengan LEMAU...
ok...perkataan lemau ni mesti semua orang tahu...
ye lah...biskut lemau tu...
tapi aku baru jew..ermmm bukan baru jugak la...
aku start tahu yang LEMAU ni digunakan terhadap orang yang xbermaya@lembik
biler aku start masuk U. hehehe... time tu orientasi lerr kiranya...
ada ke patut para feci-->[facilitattor] ni cakap kamu ni LEMAU lah...
ingat aku ni biskut ke aper???? dia cakap kat semua lah...
kami ni kan junior jew time tuh... skema jew...hahaha

adoihh...dah lari topik ni...
aku just nak cakap yang 2-3 hari ni aku sangat lerr lemau..
sebab????
sebab aku tak study pun untuk paper akan datang...
uwarrghhh!!!! semangat aku nak study dah makin pudar...
sebab????
sebab ramai budak kolej aku dah habis paper awal...
jelezzzz nyewwwwww... aku pun nak balik...
tiap2 sem macam ni.... cian lew aku ni..
dah 3 bulan tak balik rumah... boring r makan kat cafe...
risau nyew...
ok2... esok aku kena study ni!!!
kena score la woih!!! [ckp kat diri sendiri]
ape pun tdo dulu!
bye bye mopiko lai lai [trademark adik aku]

3.28 a.m... good night, sweet dreams

No comments:

Post a Comment