Saturday, May 14, 2011

bye bye kolej ku

semalam 13/5/2011 aku dh check out dari kolej...
perghh!!! sayu jew aku rasa...
next sem dh tak duduk kolej dah... selamat tinggal~

pagi tadi plak kawan aku call yg rumh sewa ktorg tu dh confirm..
Alhamdullilah.... aku rasa lega... sebab semua urusan berjalan lancar...
rumah sewa tu kiranya strategik la... ada bnyak kedai dan bas. bas U aku pun lalu situ.
sekarang ni plak aku lepak kat rumah sepupu mak aku...
parents aku akan jemput aku petang ni.. lambat lagi mereka tu sampai..
sepupu mak aku tu plak dh pergi kerja..
so tinggalah aku sorang2 kat rumah...
time duduk rumah dia ni aku dh dapat feel duduk rumh sewa...hihihi

dah la.. aku nk tgok tv. dh lama aku xtegok tv ni..
hari ni aku nk tgok puas2...


No comments:

Post a Comment