Wednesday, May 11, 2011

::akhirnya::

Assalamualaikum pembuka bicara...
 mood: entah ape2

akhirnya setelah lama aku n kawan2 menunggu, list nama untuk stay kolej dh keluar hari ni.
sengal la~ minggu last baru la nak kluarkan benda tu..
so, rasa2 apa keputusannya??? yes!!!! xdpt stay kolej pun~
yang paling mengejutkan... kawan2 aku yang lain pun xdapat stay kolej
ok la skit coz geng2 smua xdpt .... hahaha

so, apa yang aku rasa sekarang bercampur aduk... happy, excited, rasa xde mood n risau..
lps ni duit aku dah tak kena potong dah!!!
jimat sungguh jimat.... woshhh......
cool babe!!! cool~ think positive!
selamat je duduk rumah sewa tuh... ahakz!!! aku rasa dah jadi macam orang dewasa...
lepas ni semua kena fikir sendiri... bil air, bil elektrik, sewa rumah.... huhuhu
ermm...aku happy sebab mak aku on jew aku duduk luar ni..
thanks mum for being supportive n sporting!!!
cuti sem ni aku nak blajar lebih banyak resepi!!!
yeay!!! lepas ni kena masak sendiri....

And untuk orang tu ko jangan gedik2 nak ngorat junior!!! nanti lah ko kalau aku tahu ko gedikzz!!!
hehehe... apa pun tahniah sebab ko dapat stay kolej~  ye lah... ko kan aktif...
aku ni plak wat xtahu jew dengan keadaan sekeliling...
tapi... aku tak menyesal pun... kalau ada jodoh, kita jumpa kat fakulti je lah..
tu pun kalau terjumpa la...lalalalalala... bye!

p/s: doakan  kejayaan aku untuk paper last... 

No comments:

Post a Comment