Thursday, April 14, 2011

excuse me!!! [ versi kena tengking}

"excuse me, could you give me those marks after this?" [bdk international]

"huh???" "ermmm"

(Hish minah ni! dah la datang lambat! senang2 jew nak mintak. ramai lagi budak lain yang datang awal tgh tunggu nak tgok markah ni... lantak ah ko) [ckp dlm hati]

"cepat tengok markah wei...tengok semua markah kawan2 kita"
"xsempat la kot... banyak sangat ni, tengok yang kita punya jew la"
"ok dah siap! bagi kat budak sebelah kiri ko"

" excuse me!!! didn't i told you that i want to see the marks! oh my god!!! is it because i'm speaking in different language that you don't understand me???!!! i ask you to give it to me!!!"

"err..it's because they ask first before you"
[tunggang langgang cakap sbb  terkejut dek kena tengking kat budak international tu]
hahahaha...

" owh F@j@i (nama kwn dia...international la jgk), could you give that to me after this and bla..bla..bla"


minah asing tu dah membebel dah..dah la suara kuat giler tengking kami yang baik ni...hihihi
aku kat sebelah kawan aku tu senyum jew... lucu plak tengok minah asing tu marah
nasib baik la budak2 yang still ada kat dewan kuliah tu tak ramai sangat...
kalau tak malu jgk... yang still ada kat situ pun tengok macam xdew perasaan jew
semua macam pelik jew! senyum jew la aku... nak cakap apa lagi
miss kalau ko nak cepat datang la awal!
dah la ko ni slalu jew pot0ng barisan... senang2 ko jew nak cepat!
dah orang tu tanda dulu dari ko... sabar jew la!!!
lagi satu...orang yang aku bagi markah tu kawan ko jugak!!! siot la ko ni... mintak la dengan dia!
dengan kawan sendiri pun nak berkira
mesti kob sakit hati kan??? ni lah yang budak lain rasa bilerr ko selalu jew tarik attendance.

kawan aku yang budak terengganu tu dah bengang gilerr dengan minah tu
then dengan slumberr nyew dia cakap
" owhh...bangang ah mu!!!"
[xkisah la minah asing tu faham x... asalkan puas hati...huhuhu]
aku dah tergelak2... lawak siot...
kawan aku cakap rasa nak tengking minah tu dalam slang trengganu jew...
biler aku imagine benda tu lagi rasa lucu...hahahaha....

No comments:

Post a Comment