Monday, April 25, 2011

hari ni exam! (T_T)

hiiiii...ngeeeeeeeeee...... uwaaaaa!!!!!!!!!!! uhuk! uhuk! uhuk! 
exam dah start hari ni.... rasa nak ermmmm....
xbaik cakp benda2 xelok hari nak exam ni...
paper aku hari ni start pukul 3ptg...
yeay!!! time tido...heeeeee....
please...doakan kejayaan aku banyak2...
harap2 semua yang ambik exam tu dapat score la yerk..


hari ni aku bangun awal sangat...
awal ke??? awal la dari biasa....
xsuka r bangun awal2 pagi ni....
tengok....perut dah nyanyi lagu rock dah...
lapar...lapar...lapar!!!!
lex lu.... mkn biskut jap...
biskut jew taraf aku ni.....
dah la... aku nk sambung baca buku...
exam dah dekat tapi study xhabis2 lagi...
study week wat ape???
sorry.... bukan honeymo0n k!
aku wat assignment yang bertambun tuh....
dah la susah kot...
n time aku study week ada class r...
so...aku busy! jgn salahkan aku xstudy k! [penyedap hati]


GOOD LUCK KAWAN2...!!!!
AKU DOAKAN SEMUA DAPAT JAWAB EXAM DENGAN TENANG.
DAN DAPAT SCORE SEMUA SUBJECT... AMIN...

No comments:

Post a Comment