Friday, April 8, 2011

e@@m around the corner

exam is around the corner!!! risau betoLL aku ni... dah la ada test Bio Cell hari sabtu ni...
harap2 aku ingat semua yang aku baca... 1 lagi! aku risau betul dgn test2 Bio organism yg aku dah buat tu..

susah gilerr test subject tu.. aku rasa blank biler jawb soalan... tak tahu lah apa yang jadi dgn 40% utk test tu..
aku ingat aku boleh score bio org ni.. tapi nampak macam kelam jew... terlau bnyak yag perlu di hafal..
kigdom, phylum, order class, species aND macam2 lagi.. huhuhuhu... tak tahu lah apa nak jadi..
apa la nak jadi dgn PNG aku sem ni... risau w0ooo...


arghh!!!! risau sangat2.... study, study...study!!!!!!
nanti kul 12.00 tgh hari plak bdk2 coursemate aku nk wat discussion utk Bio cell..
sorry girls... i think i couldn't make it... but i'll try...
tak kan la nak gi discussion dgn otak kosong... huhuhuhu...

No comments:

Post a Comment