Tuesday, March 15, 2011

Sa.kiT h.A.T.i

 hari ni aku nak citer pasal foreigner kat u aku...
mereka ni sungguh kuang asam! ada ke patut
di0rang tolong sign kat attendance untuk member-member
yang tak datang... ko ingat ni U at0k ko ke ah?!!!
aku b0leh r faham kalau nak tolong sign untuk member skali dua..
ni tak...tiap2 kali aku masuk class tu je kerja ko!
dah la sorang tu sign attendance untuk 3 orang....
amboi... senang jew ko yerk... dah la datang lambat!
kluar plak awal! at least please r respect sikit kat lecturer tu...
ni satu lagi...geram betuL aku! hari  tu...senang hati jew ko tarik attendance kat tangan aku... mentang2 b0dy ko besar dari aku...
kuang ajar ah ko! dah la lama aku tunggu nak sign tuh!
hishh!!! kalau nak masuk class just nak tanda attendance jew baik 
tak payah!!! adoih dah geram tahap ciPan dah ni!!
disebabkan korang yang pegang attendance tu lama2... ko 
dah wat satu class susah sebab ramai yang tak sign attendace lagi
bila class dah habis!  bila r korang nak sedar ni...
aku harap lepaS ni k0rang kantoi ah!
baru padan mukerr ko!!!!!!!

No comments:

Post a Comment