Sunday, March 27, 2011

persahabatan @ cinta

skunk ni aku nk citer pasal salah sorng kaWaN aku ni... nama di rahsiakn k!
kita panggil dia girl k!
citer ni sal cintan cintun skit... hihihi... aku tak tau apa punnnnnn~~~
Kisah bermula biler s0rng boy ni luahkn prasaan kat dia.. ceWwwahh!...
time tu plak dia ni bru clash dgn pak we dia.. s0, boy tu kira nya bley jd pngubat hati r..
maSaaLah nyew skunk ni.. girl ni anggp boy tu sbg kwn baik jew..
haisshh... ktanya dia sgt syg kn pershbtn di0rang... tp kalau kita pikir 
byk(100x) kali~ kalau lah korang couple dgn kwn baik ko, nanti dh jd lain dah...
mksudnya hbgn korang dh xmcm dulu da... nk ckp lps pun dh kira xbley r...
s0, girl tu tolak r cinta boy tu demi xnak kehilgn kwn baik dia.
then... masa teruss jew berlalu...hehehe.... bdk berdua tu stiLL lg jd kwn..
tapi... dh lain skit r... ye arhh... malu kot lps ckp sal cintan cintun tu...
susah r nk tgok diorng berdua lepak sama2.. dulu tiap2 hari lepak kot...
aku pun join r skali skala... tumpang dgr g0ssip r...hahaha!!!

suatu hari!!! jeng! jeng! jeng! b0y tu msg kat girl ni ckp yg dia dh jatuh hati kat kwn kepada girl tu...
oh no!!!!!! arrghh!!! trkeZut beruk girl tu... time tu... girl tu rasa mcm dia dh khilgn sesuatu.
hmmm...rasa mcm benda yg dia syg dirampas!.. lps tu hbgn diorng terus jd lain..
sgt jarang r jumpa... kalau dlm apa hal pun msti nk mgelak dari jumpa..
girl ni xckp apa2 kat kwn2 dia termsuk aku... dia wat muka ok jew...
tp girl~~~ kita orng dh lama prasan r... just xbgi tau ko jerk! tggu dlu ko nk ckp apa..
then time kita sama2 mkn kat cafe tetiba jew ko ckp yg ko angau...
nape la plak... rupa2 nyew ko angau kat b0y tu...
lastly ko ckp jgk prasaan sbnr ko... aku  faham apa yg ko rasa...
tp boy tu dh ada org lain dlm hati dia... 
aku xtau r sama ada dia pilih kwn ko untk wat ko jelez ke ape.
kita xkan tahu apa yg ada dlm hati 0rang lain...just wait n see je..
mcm yg ko kata ko ingat boy akn tggu ko , tp dia x tggu... dia berpaling arah~
 dlm dunia ni susah nk cari yg setia.. aku pun xtau nk ckp apa time ko citer psl bnda ni..
sabar k! sprti kata some0ne tu... cinta tu hnya smpingan jew..
bnyk lagi bnda yg kita kna buat dlm dunia... xsmpt pun nk pikir hal cam tu...
ape pun...just prcaya kalau ada jod0h tu... ko dgn dia stiLL brsama...
there's someone out there that will be much much better than him <3

1 comment:

  1. niey citer sal ko ke kwn ko nie wawa.. kekekeke

    ReplyDelete