Thursday, March 10, 2011

AHCAI a.k.a ikan!

ha... mesti pelik kan??? ahcai ni sbnrnya clssmate and coursemate aku. ahcai ni seorang p0mpuan & nama sbnr dia pun sweet je....
apsal panggiL ahcai??? sebab dia ni suka tiru suara johan raja lawak.. so, kitaorang panggil ler ahcai...
then beberapa minggu lepas tu, si ahcai ni dh dapat nama baru...
nak tahu apa??? IKAN! hahahaha.... nama ikan ni diberi 0leh GG a.k.a. fyza, hihihi... terbaik ah fyza! si ahcai @ ikan ni dapat nama cam tu sebab dia terlekat tulang ikan time makan dekat cafe fak sains dalam 2 - 3 hari lepas. patut lah time makan diam semacam, rupa-rupanya ada tulang ikan kat tekak. hahaha...
tindakan ahcai @ ikan lepas terlekat ikan ialah.... si ahcai ni mintak maaf dengan semua coursemate kitaorang... tu lerrr, bnyk sgt wat jahat. kan dah kena! apa pun ahcai... ko memang semakin nakal yerk! maybe orang pandang ko macam budak pendiam tahap cipan tapi ko ni memang suka gelak..hahaha... tapi mereka tak tahu yang ko sgt bnyk ckp n nakal! jgn marah yerr ahcai... kalau marah nanti aku upload gmbr ko kat sini.

No comments:

Post a Comment