Sunday, March 27, 2011

persahabatan @ cinta

skunk ni aku nk citer pasal salah sorng kaWaN aku ni... nama di rahsiakn k!
kita panggil dia girl k!
citer ni sal cintan cintun skit... hihihi... aku tak tau apa punnnnnn~~~
Kisah bermula biler s0rng boy ni luahkn prasaan kat dia.. ceWwwahh!...
time tu plak dia ni bru clash dgn pak we dia.. s0, boy tu kira nya bley jd pngubat hati r..
maSaaLah nyew skunk ni.. girl ni anggp boy tu sbg kwn baik jew..
haisshh... ktanya dia sgt syg kn pershbtn di0rang... tp kalau kita pikir 
byk(100x) kali~ kalau lah korang couple dgn kwn baik ko, nanti dh jd lain dah...
mksudnya hbgn korang dh xmcm dulu da... nk ckp lps pun dh kira xbley r...
s0, girl tu tolak r cinta boy tu demi xnak kehilgn kwn baik dia.
then... masa teruss jew berlalu...hehehe.... bdk berdua tu stiLL lg jd kwn..
tapi... dh lain skit r... ye arhh... malu kot lps ckp sal cintan cintun tu...
susah r nk tgok diorng berdua lepak sama2.. dulu tiap2 hari lepak kot...
aku pun join r skali skala... tumpang dgr g0ssip r...hahaha!!!

suatu hari!!! jeng! jeng! jeng! b0y tu msg kat girl ni ckp yg dia dh jatuh hati kat kwn kepada girl tu...
oh no!!!!!! arrghh!!! trkeZut beruk girl tu... time tu... girl tu rasa mcm dia dh khilgn sesuatu.
hmmm...rasa mcm benda yg dia syg dirampas!.. lps tu hbgn diorng terus jd lain..
sgt jarang r jumpa... kalau dlm apa hal pun msti nk mgelak dari jumpa..
girl ni xckp apa2 kat kwn2 dia termsuk aku... dia wat muka ok jew...
tp girl~~~ kita orng dh lama prasan r... just xbgi tau ko jerk! tggu dlu ko nk ckp apa..
then time kita sama2 mkn kat cafe tetiba jew ko ckp yg ko angau...
nape la plak... rupa2 nyew ko angau kat b0y tu...
lastly ko ckp jgk prasaan sbnr ko... aku  faham apa yg ko rasa...
tp boy tu dh ada org lain dlm hati dia... 
aku xtau r sama ada dia pilih kwn ko untk wat ko jelez ke ape.
kita xkan tahu apa yg ada dlm hati 0rang lain...just wait n see je..
mcm yg ko kata ko ingat boy akn tggu ko , tp dia x tggu... dia berpaling arah~
 dlm dunia ni susah nk cari yg setia.. aku pun xtau nk ckp apa time ko citer psl bnda ni..
sabar k! sprti kata some0ne tu... cinta tu hnya smpingan jew..
bnyk lagi bnda yg kita kna buat dlm dunia... xsmpt pun nk pikir hal cam tu...
ape pun...just prcaya kalau ada jod0h tu... ko dgn dia stiLL brsama...
there's someone out there that will be much much better than him <3

Tuesday, March 15, 2011

Sa.kiT h.A.T.i

 hari ni aku nak citer pasal foreigner kat u aku...
mereka ni sungguh kuang asam! ada ke patut
di0rang tolong sign kat attendance untuk member-member
yang tak datang... ko ingat ni U at0k ko ke ah?!!!
aku b0leh r faham kalau nak tolong sign untuk member skali dua..
ni tak...tiap2 kali aku masuk class tu je kerja ko!
dah la sorang tu sign attendance untuk 3 orang....
amboi... senang jew ko yerk... dah la datang lambat!
kluar plak awal! at least please r respect sikit kat lecturer tu...
ni satu lagi...geram betuL aku! hari  tu...senang hati jew ko tarik attendance kat tangan aku... mentang2 b0dy ko besar dari aku...
kuang ajar ah ko! dah la lama aku tunggu nak sign tuh!
hishh!!! kalau nak masuk class just nak tanda attendance jew baik 
tak payah!!! adoih dah geram tahap ciPan dah ni!!
disebabkan korang yang pegang attendance tu lama2... ko 
dah wat satu class susah sebab ramai yang tak sign attendace lagi
bila class dah habis!  bila r korang nak sedar ni...
aku harap lepaS ni k0rang kantoi ah!
baru padan mukerr ko!!!!!!!

Thursday, March 10, 2011

AHCAI a.k.a ikan!

ha... mesti pelik kan??? ahcai ni sbnrnya clssmate and coursemate aku. ahcai ni seorang p0mpuan & nama sbnr dia pun sweet je....
apsal panggiL ahcai??? sebab dia ni suka tiru suara johan raja lawak.. so, kitaorang panggil ler ahcai...
then beberapa minggu lepas tu, si ahcai ni dh dapat nama baru...
nak tahu apa??? IKAN! hahahaha.... nama ikan ni diberi 0leh GG a.k.a. fyza, hihihi... terbaik ah fyza! si ahcai @ ikan ni dapat nama cam tu sebab dia terlekat tulang ikan time makan dekat cafe fak sains dalam 2 - 3 hari lepas. patut lah time makan diam semacam, rupa-rupanya ada tulang ikan kat tekak. hahaha...
tindakan ahcai @ ikan lepas terlekat ikan ialah.... si ahcai ni mintak maaf dengan semua coursemate kitaorang... tu lerrr, bnyk sgt wat jahat. kan dah kena! apa pun ahcai... ko memang semakin nakal yerk! maybe orang pandang ko macam budak pendiam tahap cipan tapi ko ni memang suka gelak..hahaha... tapi mereka tak tahu yang ko sgt bnyk ckp n nakal! jgn marah yerr ahcai... kalau marah nanti aku upload gmbr ko kat sini.