Thursday, January 20, 2011

Lets begin!!!

Salam perkenalan kepada ' blogger world'... Aku masih lagi baru dalam 'blogger world' ni...
Aku akan cuba sebaik mungkin untuk jadi blogger terbaik... cewwah!!!! Semua ni wani punya pasal la! (kawan aku dekat u) Pasal dia la aku wat blog ni... Agak-agak aku terpengaruh kot... huhuhu... Wat blog ni nampak cam best je... So, aku try lerrr... Memandangkan aku masih lagi baru pasal benda ni, so sila beri tunjuk ajar kat aku k...Aku ingat lepas ni aku nak citer pasal zaman skolah aku la... Banyak sungguh kenangan manis dan pahit kat skolah dulu. Tapi... banyak benda nak kena tapis ni... So, nanti kan lah...
Kepada kawan-kawan aku yang disayangi, lepas ni kalau aku tercerita apa-apa pasal korang harap-harap dimaafkanlah yerrrkkk! wassalam...

No comments:

Post a Comment